Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW
Veiligheidslepel

Veiligheidslepel en diverse andere accessoires

Veilig en kwalitatief goed hindernismateriaal vindt u bij W + W hindernissen. W + W hindernissen is al 30 jaar gespecialiseerd in hindernismateriaal en dressuurringen.

Wanneer u op een van de bekende concoursen komt, C.H.I.O Rotterdam, Jumping A'dam, Indoor Brabant en Hoofddorp, vindt u de materialen van W + W hindernissen. W + W hindernissen beschikt over een ruim assortiment aan hindernismateriaal, maar ook over

Voor veilig springen gebruikt u de veiligheidslepel van W + W hindernissen. Deze veiligheidslepel is een innovatieve hindernislepel die wordt toegepast bij breedte sprongen, zoals oxers. Bij internationale wedstrijden wordt het gebruik van veiligheidslepels al enige jaren reglementair voorgeschreven. Vanaf 1 april 2003 was dit ook al het geval voor de nationale concoursen en per 1 april 2004 wordt het gebruik van de veiligheidslepel verplicht op alle basisconcoursen. De veiligheidslepel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het gebruik van veiligheidslepels verhoogt de veiligheid van de hindernissen en verkleint de kans op blessures van ruiter en paard.

De veiligheidslepel is niet alleen veiliger maar ook kostenbesparend. In de praktijk is gebleken dat er minder hindernisbomen breken als er gebruik wordt gemaakt van de veiligheidslepel. Heeft u interesse in de veiligheidslepel, of heeft u vragen? Neem dan contact op met het team van W + W hindernissen.

Veiligheidslepel voor veilig springen

Wilt u vrijblijvend meer informatie over veiligheidslepel ontvangen?.

W+W Hindernis Materialen logo
W+W Hindernis Materialen
Laat uw reactie achter

Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Copyright © W+W Hindernis Materialen 2020 - Alle rechten voorbehouden

Sitemap | Voorwaarden | Designpro.nl | Z-IM.nl