Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW
Sponsor hindernissen

Sponsor hindernissen voor alle wedstrijden

Het in Rotterdam gevestigde W+W Hindernismaterialen heeft een groot assortiment aan hindernismateriaal, waaronder paardenhindernissen, sponsor hindernissen, dressuurringen en cavaletties. Al meer dan 20 jaar staan zij klaar voor met hun expertise in het vervaardigen van sponsor hindernissen.

U kunt uw sponsor hindernissen zelf samenstellen. Zo kunt u aangeven welke teksten en logo's er gebruikt mogen worden. De logo's en teksten kunnen dan op diverse manieren verwerkt worden in een hanghek of in een vleugel. Op deze manier krijgen alle sponsor hindernissen het gezicht van de sponsor.

Het gebruik van sponsor hindernissen is erg populair. Het is natuurlijk een erg mooie manier om de sponsor in beeld te brengen. Zo leveren wij ook veel sponsor hindernissen op Indoor Brabant en Jumping A'dam. Zelfs over de gehele wereld zijn sponsor hindernissen van W+W Hindernismaterialen te vinden.

Kies nu voor sponsor hindernissen bij W+W Hindernismaterialen

Wilt u vrijblijvend meer informatie over sponsor hindernissen ontvangen? Of wilt u meer informatie over andere hindernissen? Vul dan onderstaand formulier in.

W+W Hindernis Materialen logo
W+W Hindernis Materialen
Laat uw reactie achter

Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Copyright © W+W Hindernis Materialen 2020 - Alle rechten voorbehouden

Sitemap | Voorwaarden | Designpro.nl | Z-IM.nl