Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW
Sponsor hindernis

Schitterende sponsor hindernis van W+W Hindernismaterialen

W+W Hindernismaterialen heeft een grote diversiteit aan hindernismateriaal, waaronder complete paardenhindernissen, cavaletties, dressuurringen en een sponsor hindernis. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van een sponsor hindernis.

Een sponsor hindernis kan door u zelf samen gesteld worden. U kunt zelf aangeven welke logo's en teksten er gebruikt moeten worden en of die worden verwerkt in een hanghek of een vleugel. Zo krijgt de sponsor hindernis zijn eigen gezicht en het gezicht wat bij de sponsor past. De sponsor hindernis is erg in trek, voornamelijk voor de grote concoursen in de paardensport. Dit, omdat de sponsor hindernis een mooie manier is om de sponsor extra op te laten vallen.

De sponsor hindernis van W+W Hindernismaterialen uit Rotterdam wordt wereldwijd besteld. Zo wordt de sponsor hindernis ook gelevert aan C.H.I.O. Rotterdam, Concours te Lisse, Concours te Hoofddorp, Indoor Brabant en Jumping A'dam.

Een sponsor hindernis met uw eigen logo!

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een sponsor hindernis ontvangen? Of wilt u meer informatie over andere hindernissen? Vul dan onderstaand formulier in.

W+W Hindernis Materialen logo
W+W Hindernis Materialen
Laat uw reactie achter

Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Copyright © W+W Hindernis Materialen 2021 - Alle rechten voorbehouden

Sitemap | Voorwaarden | Designpro.nl | Z-IM.nl