Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW
Paardenconcours

Paardenconcours materialen besteld u nu bij W en W hindernissen!

Wilt u een paardenconcours organiseren maar ontbreekt het juiste materiaal? Dan bent u bij W+W hindernissen aan het juiste adres.

Met onze 20 jaar ervaring hebben wij veel ervaring op het gebied van een paardenconcours. wij werken met hoog gekwalificeerd personeel en hebben al vele malen een geheel parcours aan een belangrijk paardenconcours mogen leveren. Zo lever wij hindernissen aan C.H.I.O Rotterdam en Indoor Brabant.

W+W hindernissen beschikt over een ruim assortiment met materialen die nodig zijn voor een paardenconcours. Ons assortiment bestaat o.a. uit vele complete sponsorhindernissen of standaard hindernissen. Maar ook de losse onderdelen voor een paardenconcours zijn bij ons verkrijgbaar. Wij beschikken niet alleen maar over hindernissen voor een paardenconcours maar ook over allerlei soorten dressuurringen die geschikt zijn voor een paardenconcours.

Wanneer u een paardenconcours wilt organiseren maken onze aanbiedingen het nog aantrekkelijker. Op onze site kunt u enkele aanbiedingen vinden op het gebied van springmateriaal. Als u een compleet hindernis set bij W+W hindernissen besteld wordt deze gratis afgeleverd!

W+W Hindernis Materialen logo
W+W Hindernis Materialen
Laat uw reactie achter

Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Copyright © W+W Hindernis Materialen 2020 - Alle rechten voorbehouden

Sitemap | Voorwaarden | Designpro.nl | Z-IM.nl