Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Alle vermelde prijzen zijn ex.BTW
Dressuurwedstrijd

Dressuurwedstrijd organiseren? W+W hindernissen levert de materialen!

Wanneer u materialen nodig heeft voor een dressuurwedstrijd bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. W+W hindernissen heeft al sinds 1980 ervaring met de materialen voor een dressuurwedstrijd.

Ook hebben wij met ons hoog gekwalificeerd personeel materialen geleverd aan vele bekende dressuurwedstrijden. Ons afzetgebied van materialen voor een dressuurwedstrijd is wereldwijd.

Wanneer u een dressuurwedstrijd wilt organiseren zijn daar uiteraard de juiste materialen voor nodig. Voor zowel buiten als binnen dressuurwedstrijden hebben wij verschillende dressuurringen. Hierbij zijn er twee standaard maten: 20x40 meter en 20x60 meter. Ook zijn er verschillende soorten plaatsingsmogelijkheden namelijk: dressuurpennen (deze dienen in de grond geplaatst te worden) of dressuurstaanders (deze staan los op de grond). Letterborden worden er uiteraard bijgeleverd. Wij kunnen ook letterpionen leveren tegen meerprijs.

U kunt bij W+W hindernissen ook losse onderdelen voor een dressuurwedstrijd bestellen zoals o.a. Dressuur planken, dressuur pennen, dressuur staanders en dressuur pionnen. Deze materialen vallen allemaal onder de standaard leveringen. Wanneer u voor een dressuurwedstrijd bijvoorbeeld de planken.

Naast de materialen voor een dressuurwedstrijd bestaat ons assortiment ook uit materialen die nodig zijn voor een springwedstrijd. Voor alle soorten standaard en sponsor hindernissen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons losse onderdelen voor bestelen zoals o.a. springbomen, planken en staanders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons personeel of een bezoekje brengen aan onze vestiging in Rotterdam.

Dressuurwedstrijd met de mooiste dressuurringen bij W+W.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dressuurwedstrijd ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

W+W Hindernis Materialen logo
W+W Hindernis Materialen
Laat uw reactie achter

Wilt u terug gebeld worden?

Vul uw gegevens in.

Copyright © W+W Hindernis Materialen 2020 - Alle rechten voorbehouden

Sitemap | Voorwaarden | Designpro.nl | Z-IM.nl